HTML

Konyhamoly - Főzz jobban, mint anyád!

Főzni még véletlenül sem olyan bonyolult! Ezekkel a receptekkel pedig pláne. Otthoni gyorskaják amatőröktől amatőröknek.

Szerzők

Ezek az állatok rittyentenek.

Friss topikok

Szerzők

2008.06.23. 11:20 mokepferko

gyp

Főállásban gombokat nyomkod a megélhetésért, a reggelije egy dupla kávé három kék pallmall-el, ebédje amit épp a munkahelyi menzán adnak, a vacsorára meg törzsvásárlói kedvezményt kap a Pizza Boynál, de hétvégenként szeret nekiállni kaját hegeszteni, mert az olyan menő meg minden. Egyszer volt egy csaja, aki mindig elaludt, miközben ő a gyertyafényes vacsorát rittyentette, azóta fél óránál többet nem hajlandó egy tál ételre szánni.

 

mokepferko

Erős csontozatú, jókedélyű nyolcadik kerületi lakos, aki testalkatának és arcberendezésének tudatos kihasználásával igyekszik elvegyülni a környéken. Munkanapokon tárgyal, vesz, elad, egyszóval markecol, és csoffadt elméjének további pallérozása érdekében másodlagosan hivatásos hazugnak tanul. Érzésből szeret főzni, számára nem létezik csipetnyi, késhegynyi és mokkáskanálnyi, ebből adódóan gyomra kellően edzett egy élesített repeszgránát megemésztéséhez is. Fő kutatási területe a kétszer_csípés nevű parajelenség, melynek feltérképezése és megszüntetése mintegy holy grail-ként lebeg előtte.

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyp mokepferko azok bazmeg allatok

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhamoly.blog.hu/api/trackback/id/tr90536055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása