HTML

Konyhamoly - Főzz jobban, mint anyád!

Főzni még véletlenül sem olyan bonyolult! Ezekkel a receptekkel pedig pláne. Otthoni gyorskaják amatőröktől amatőröknek.

Szerzők

Ezek az állatok rittyentenek.

Friss topikok

Beköszönés

2008.06.23. 10:38 gyp

Fogalmunk sincs, mi az a fehér rántás, a Burger King Rodeo szendvicse az egyik legistenibb dolog a Földön, kit érdekel, hogy darált nejlonzacskóból van, ha valami kajával egy óránál többet kell foglalkozni, inkább hozza a Netpincér, a hűtőnkben a sörtől és a töménytől nem férnek el az alapanyagok, és ha valami nem bírja a fagyasztást, hát nem érdemli, hogy táplálék legyen belőle. Tippünk nincs, hol lehet a Culinaris, de oda biztos csak buzik járnak, a szósz jelzője pedig a gecicsípős, nem pedig a selymesen krémes.

 

Receptek lesznek, ahogy épp sikerülnek. Csülök babbal, sajt chilivel, hal tojással, amikor és ami a sütőbe kerül, mert főzni jó és vicces, ha az ember rájön, hogy nagyjából tetszőleges hozzávalók összeöntésével és megfelelő mennyiségű erőssel príma vacsorát lehet összehozni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: beköszönő piritsunk stfusj

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhamoly.blog.hu/api/trackback/id/tr30534802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása